Nak tahu bagaimana ramai affiliate menjana ribuan ringgit hanya menjual banyak produk digital sahaja? Kerja yang sangat mudah 

Jangan tutup dahulu website ini. Baca dahulu di bawah untuk lebih jelas

Ramai dah fed up cuba menjual tetapi tidak mendapat hasil yang diinginkan. Saya dahulu pun begitu. Kene game dengan produk owner dah banyak kali. Produk senang jual last last produk bawah katil terperuk. Sakit hati betul.

Kali ni saya tukar strategi pula tetapi menjual hanya produk digital sahaja. Ia digital sahaja. 100% profit tanpa saya memikirkan tentang simpan stok atau penghantaran. Tetapi kene lah ada sedikit ilmu. Tak lama selepas saya belajar dari seorang otai ni yang dah lama menceburi bidang ini, saya dah mula mendapat hasil yang baik. 

Kenapa ramai memilih menjual produk digital ?

Sebab

  • 100% profit
  • Tak perlu simpan stok
  •  Penjualan automatik
  • Banyak produk digital berkualiti
  • Market dalam dan luar negara

Saya masih lagi bekerja sebagai Juruteknik di Johor Bahru dan apa yang saya boleh kata,menjual produk fizikal ni senang sangat. Tak perlu nak pening simpan stok. walaupun masih bekerja, saya boleh menjual produk digital secara automatik

Onn saleh

Technician

Zulaikha Kerani akaun

Baru sebulan je dah hasilkan 4 angka

Dulu saya menjadi ejen dan mengikut founder yang ada tapi selalu je ada masalah lagi pulak sedang bekerja. Susah nak menjual produk fizikal ni sebab nak komitmen. Kene game dengan founder tu dah selalu. Jual produk digital ni senang. Part yang paling best, diorang pun ajar macamana nak buat free marketing guna software je. Mashuuk betul. Tapi kalau iklan berbayar lagi paduuu. 

Ramai dah mulakan menjual produk digital ni sebab mudah. Jangan risau, ilmu untuk menjual dan mencari pruduk digital ni sangat banyak dan membantu. Kalau yang sudah bekerja boleh mulakan. Ada mentor yang berpengalaman bertahun tahun akan membantu.


Ramai yang dah berjaya takkan anda tak nak

Saya gerenti anda takkan kecewa

suratniaga.com.