Jual di website ni best
''Lagi mudah dan untung''

Jualan Paling mudah dan terbaik Tanpa Folo Up Dan Closing Sale

kenapa website lagi mudah ?

80%
 Penjualan dari website

Jualan Tertinggi Di Website

Boleh dikatakan penjualan banyak berlaku di laman web. Ini kerana dengan website,pelanggan akan lebih mempercayai penjual. Dari segi sistem yang teratur. Tak perlu pun membuat follow up dan juga close sale.

Menjual dari semua platform

Pembelian dari website sangat tinggi tidak mengira usia. Bukan itu sahaja, pembelian juga tidak mengira masa. Ada teknik menjadikan website anda penuh dengan traffik.

Boleh Jual Pelbagai

Ada kedai maya yang boleh menjual apa sahaja. Kita boleh tentukan jumlah dan nilai.  Hanya kita yang tentukan. 24 Jam operasi walaupun sedang tido atau makan angin

Hebatkan Website Sendiri

Anda tak perlu menjadi pakar dalam pembinaan website dan tak perlu Copywriting yang baik. Tak perlu risau. Ada cara bagaimana nak bina website sendiri  

Email Marketing Memang Power

Email marketing adalah salah satu perkara yang wajib bagi peniaga online.  Mengumpul list email bakal pembeli amat sangat menguntungkan. Menawarkan produk atau offer yang menarik mampu menjadikan bakal pembeli menggila inginkan tawaran anda. Bukan setakat di situ sahaja, pelanggan juga akan membeli berkali kali dari anda.

Jadikan subscriber anda pembeli yang sangat setia

Apa mereka kata

Mari Belajar Bersama Pro

Modul ni tak perlu nak PM, tak perlu buat folo up dan close sale. Pelanggan terus beli je 

Saya sangat berpuashati dengan prestasi website dan database pelanggan saya. Mudah sangat rupanya. Kita control sendiri apa kita nak.

Dr Samsung Hafis, Klinik Handphone

Walaupun saya seorang Web Designer, tapi bab nak naikkan traffik memang payah. Nak buat pelanggan membeli ni sekarang dah mudah dan senang sangat.

Razi, Web Designer.

Pelanggan membeli lagi berkali kali dari kita. Untung tu tak perlu beriklan.
Topik kali ni adalah sambungan dari posting yang lepas. Apa yang perlu dibuat untuk memastikan pelanggan membeli berkali kali dari[...]
Jualan saya 4 hari cecah 50K
Jualan mencecah 50K 4 hari?Mesti ramai tertanya tanya betul ke apa apa saya tulis? Of course betul. Saya selalu beriklan[...]
Ayat headline killer yang selalu menjadi tarikan iklan
Trend beriklan dengan ayat ayat padu mampu memikat bakal pelanggan anda bergoyang. Adakah perlu menggempakkan tajuk? Dah tentu wajib kalau[...]

Onche

Seorang peniaga online yang sudah beberapa tahun menggunakan website dan email marketing sebagai kompenen penting dalam perniagaan dari tahun 2012 sehingga hari ini dan banyak membantu produk owner yang inginkan website sebagai kedai utama. 

SuratNiaga 2014. Semua hak cipta terpelihara