Saya dedahkan rahsia saya sendiri. 
​Teknik pemasaran yang mudah Tapi mampu menghasilkan jualan berganda.

Hanya kombinasi 2 teknik.

Modul yang disediakan adalah untuk sesiapa sahaja walaupun bekerja. Modul ni melibatkan pelanggan akan membeli berkali kali dari kita.Memang serius. Tak perlu nak pening.

Modul saya akan mengubah mindset anda sebagai peniaga dan juga yang baru nak mula atau niat nak berniaga.Saya lihat ramai online seller masih ditakuk yang tersangat lama. Terlalu fokus pada CopyWriting dan Close Sale yang belum tentu menjual.

"Saya mempunyai pengalaman sebagai online seller. Dah banyak kali jatuh sampai nak gila. Saya bangkit dengan pelan pelan.Yang penting jangan menipu jer. Usaha saya membuahkan hasil dari pengalaman''

arrow-circle-o-down


Modul Ini Untuk Sesiapa Sahaja...

Kalau anda nak customer membeli,membeli dan membeli lagi dari anda, inilah Modulnya. Kalau rasa cerita saya ni sama macam orang lain, tak perlu anda ambil peduli. Kalau anda rasa dah power dalam marketing, abaikan je. Sebab Modul saya boleh membantu orang lain. Kalau rasa nak mendalami lagi silalah masuk Subscribe. Saya akan ajarkan sesuatu yang TERAMAT UNIK.

arrow-circle-o-down
  • bullseye
    Semua orang boleb berniaga ada modal tanpa modal atau ada stok dan tanpa stok.
  • bullseye
    Dalam keadaan masih lagi bekerja pun boleh untuk menambah ekonomi. 
  • bullseye
    Tak perlu nak risau tentang benda benda yang rumit. Saya jadikan mudah untuk semua.
  • bullseye
    Anda boleh duduk atau baring dengan tenang sebab dah saya katakan, modul saya mudah sahaja."

Jangan takut nak berniaga! Buat sesuatu untuk mengubah keadaan dan cara anda!

Surat niaga adalah berkaitan dengan trafik dan beberapa kombinasi:

cloud-download

Fba​ds dan Email Marketing

Tak terlalu bergantung kepada Fb Ads. 

Penekanan terhadap Email Marketing paling utama


cog

Percaturan Yang Mudah

Tak perlu setting yang rumit atau penggunaan software yang pelik pelik.

bar-chart

Tarik Lebih Banyak Trafik

Antara menjadikan penjualan adalah sumber trafik. Tarik perhatian pelanggan.

lock

Lebih selamat 

Database kita lebih terjamin. Maklumat yang akan

disampaikan secara terus.

plug

Plug In 

Ada features yang gerenti membantu sales dengan mudah

podcast

Boleh Buat Di Mana Sahaja

Anda boleh buat walaupun sedang bekerja. 

heart

Pelanggan Yang Setia

Antara elemen yang akan ditunjukkan bagaimana pelanggan setia anda beli dan beli dan beli lagi dari anda.

suitcase

Mencari Hot Item

Modul yang mudah mencari hot item kurang 10 saat dan boleh terus menjual tanpa pegang stok.

sitemap

Rangkaian

Macam macam ada. Bina network  tanpa

batas.

Jom sertai  SuratNiaga

Ramai dah mengikuti Modul SuratNiaga dan dapat meningkatkan sales. Apa yang diajarkan lebih kepada pentingnya Email Marketing dalam perniagaan. Saya hanya menyentuh sedikit sahaja FbAds kerana ia hanya Trafik sahaja.

Modul Strategi Penting Berterusan

Tak perlu skill yang tinggi. Dengan modul yang mudah,anda akan mula membuat jualan dengan segera.

Mempunyai idea yang lebih kreatif.  Kaedah yang disediakan membolehkan fikiran anda pergi lebih jauh. Idea dan kreativiti akan terhasil.

Objektif Modul. Meningkatkan jualan berganda daripada biasa. Tanpa pegang stok pun boleh dilakukan.

arrow-circle-o-down

( Founder Klinik Handphone)


"Modul mamat ni memang terbaik . Kalau selama ni kita asyik fikir susah, rupanya mudah je. Sale naik dan akan naik lebih dari biasa. Rekemended kalau rasa nak cuba)."

HAFIS 

Pengasas Produk Herba


'' Sakit kepala dibuatnya. Kita punyalah susah memikir,tapi modul dia senang je. Yang penting database kita mahal).Bab pelanggan membeli dari kita beli berkali kali dengan kita memang kejadian yang tak terjangka. Proses mudah tanpa nak folo up bebagai."

Latif

Ini Adalah "Modul Perniagaan" Mudah je

Ada banyak elemen yang saya masukkan di dalam modul ini. Sekiranya anda Bisnes Owner atau masih Bekerja, anda mesti cuba berubah.

Penekanan modul ini bertujuan mengubah cara anda berniaga secara online dan meningkatkan lagi jualan. Banyak syarikat gergasi sanggup untuk membuat apa sahaja untuk kembangkan bisnes mereka. Tujuan lain adalah tidak bergantung kepada masalah FbAds,Copywriting atau kata larang yang sekian lama dihadapi.

Internet Marketer 


"Banyak cabaran sebelum ni saya nak hadap.Tapi setelah ikuti modul ni,banyak cara saya kene ubah. Kali ni saya dah boleh fokus berniaga walaupun bekerja. Sekarang saya kene jadi pro. Kalau anda nak ubah, folo je modul ni. Senang beb"

Izudin

Freelance web designer


"Ilmu nya agak unik. Banyak hot produk kat market yang kita tak perasan ada wujud. Sekarang ni idea

masuk je. Nak jadi kreatif, ikut modul ni. ( Kene ubah minda sikit kalau nak pergi jauh) Rekemended

anda folo."

Razy

Soalan Lazim

Ini sebahagian soalan yang sering ditanya dan ayat saiko:

Apa kelebihan SuratNiaga berbanding sifu sifu lain?

Alaa. Fbads dah cukup power. Kenapa nak tambah lagi?

Macam tak best je. Macam susah nak buat. Fb je senang!!

Kenapa tak tunjukkan secara free je? Kan dapat pahala.

Jadikan Bisnes Mudah Bersama SURAT NIAGA Sekarang!

Tak perlu pening dengan teknik Copywriting yang susah atau pun close sale yang menyusahkan. Suratniaga akan membantu anda berdaya saing dengan pesaing. Takkan nak berada di takuk yang lama? Jangan takut nak berubah. 

© 2017 SuratNiaga™

Group Of Johohero