Saya dengan mudahnya dapat RM10 ribu sebulan hanya menjual produk digital sahaja sebab ianya mudah sangat. Hampir 60% affilliate di bawah saya juga jualan ribuan ringgit kerana ia sangat mudah. Nak iklankan secara free marketing pun ada teknik dia

Sebelum anda tutup webpage ini, cuba baca apa yang anda perlu tahu. Tak cuba anda takkan tahu

Kalau anda memang mencari side income kedua, mungkin ini adalah peluang anda. Anda tak perlu nak simpan stok atau urusan penghantaran. Anda tak perlu nak belanja iklan besar. Ada cara teknik freemarketing yang memang saya tunjukkan.

Tahu tak ekonomi tahun 2023 dijangkakan lebih teruk di seluruh dunia ? Negara kita juga akan terkesan. Baca artikel berita disini 

Apa tu affiliate marketing dan apa produknya?

Affiliate marketing ialah penjualan produk orang lain tanpa kita menyimpan stok samada fizikal ataupun digital. Hanya promosikan sahaja link atau produk tersebut secara terus.

Perlu ke saya belanja untuk iklan?

Tak perlu pun. Saya dah pun dapat hasil dari free marketing sahaja dari group ke group dan juga hasil dari telegram. Itu pun ramai dari klien saya beritahu hasil mereka dapat pun boleh tahan hasil dari free marketing. Kalau nak belanja untuk iklan pun tak perlu mahal mahal

Komisyen memang tinggi jual produk digital

Yang kene ada sekarang ni mindset yang baik dan terus buat kerja copy dan paste:

Demo bagaimana saya tangkap leads dalam telegram dan whatsap dari website

Sambil kerja pun boleh buat 

Tak perlu nak belanja iklan pun. Akan diajar cara iklan free je

Apa kata mereka yang dah menjadi affiliate

mudahnya jual produk digital
mudahnya jual produk digital

Panduan video ini akan mengajar cara anda menjual produk digital secara free marketing dan juga bagaimana membina kolam jualan berkali kali

Buat jualan hanya copy dan paste sahaja. Kita guna platform percuma je untuk beriklan tak perlu belanja untuk iklan

Kelebihan yang saya berikan ?

Boleh dibuat Sambil bekerja

01

Anda boleh buat jualan pada bila bila masa sahaja. Kalau anda memang kaki sosial media dan asyik dengan fon sahaja, program ini untuk anda

Tak perlu susahkan diri belanja iklan

02

Nak iklankan mudah je. Facebook kan ada. Ada banyak list group yang berminat nak beli dari anda

Jalan kerja dah disiapkan

03

Saya tunjukkan jalan. Anda cuma perlu copy dan paste je sebagai affiliate. Tak perlu ada website sebab saya yang berikan link nama anda

''Anda tak perlu simpan stok atau membuat penhantaran. Semuanya auto je''

Ramai dah dapat hasil dengan mudah hanya ikut dan buat sahaja

mudahnya jual produk digital
mudahnya jual produk digital
mudahnya jual produk digital





Produk digital yang saya sediakan amat mudah dijual. Anda tak perlu simpan stok. Semua dilakukan secara auto sahaja.

'' Yang penting kene buat dan usaha sikit untuk mendapatkan hasil ''

Anda wajib ada side income

Ekonomi akan datang akan lebih mencabar kalau tiada side income yang lain. Banyak perniagaan dijangka tumbang kerana ekonomi semasa yang tidak dijangka. Banyak pekerjaan yang dikurangkan untuk cover kos operasi

Jom bersama 3000 peniaga lain.

Sudah masanya anda tahu betapa powernya produk digital yang mudah dijual. :

Masukkan emel anda atau masuk grup telegram

Harga RM60.00

Panduan video ini akan mengajar cara anda menjual produk digital secara free marketing dan juga bagaimana membina kolam jualan berkali kali

Cara kumpul leads menggunakan email dari website

Senang kata , kalau hanya duduk diam main fon je takkan dapat apa apa. Kalau suka tengok facebook, apa kata dalam beberapa minit atau sejam menatap, buat kerja iklan dalam grup confirm dapat jualan.

Tak perlu ada website

Anda tak perlu ada website pun. Saya dah sediakan link khas untuk anda. Kalau ada lagi masyuukk

Payment Gateway

Jangan risau. Anda hanya perlu isikan no akaun dalam Affiliate link sahaja. Segala penerimaan bayaran secara auto

Jimat kos dan dapatkan untung sahaja

Anda akan dapat jimatkan kos yang banyak dan jimat masa..

Ringkas dan mudah.

Produk Digital Mudah Dijual.

Anda akan dapat mengurangkan beban kewangan dan juga meningkatkan taraf hidup

mudahnya jual produk digital

Sales naik RM1000 seminggu

Dapat ranking dalam google dan free traffik dari SEO

 Bila dapat peluang macamni saya terus ikut. Teknik yang diajar ni memang simple giler yang penting kene buat baru hasil datang. Hasil lebih RM1k jugak seminggu tanpa bayar iklan. Yang penting buat

- Onche saleh

Jom bersama 3000 peniaga lain.

Sudah masanya anda tahu betapa powernya produk digital yang mudah dijual. :

Atau

Apa yang akan dapat dari panduan ini?

Setup website

Cara setup website sendiri menggunakan cynet dengan mudah

Tarik pembeli ke kolam jualan

Setup laman web sales page yang ringkas untuk menarik pelanggan kita ke kolam jualan

Tarik traffik ke laman web anda secara percuma

Anda akan diajar menggunkan platform percuma untuk menarik pelanggan dengan Facebook dan Google

Bonus percuma pembelian panduan ini

mudahnya jual produk digital

Plug in Thrive Architect

- Plug in untuk memudahkan kerja kerja edit website hanya drag and drop sahaja

mudahnya jual produk digital

Tech Smith Snaggit

- Merakam dan edit apa sahaja untuk kegunaan anda

mudahnya jual produk digital

Wp Rocket

-Meningkatkan kelajuan website anda untuk menaikkan ranking Google

Nak lagi power ? Saya berikan lagi special plug in Percuma

mudahnya jual produk digital

Plug yang sangat power membantu menaikkan rank dalam google. Bukan itu sahaja, plug in Yoast juga membawa tarffik yang banyak secara percuma ke laman web anda. 

Traffik percuma orang datang masuk ke site anda dari google

Jika anda membeli panduan ini, saya akan memberikan akses khas sebagai rakan Affiliate suratniaga tanpa perlu ada website sendiri. Anda cuma copy dan paste sahaja link anda dan start menjual



Dapatkan Sekarang

Harga RM60.00



Panduan video ini akan mengajar cara anda menjual produk digital secara free marketing dan juga bagaimana membina kolam jualan berkali kali

Bonus percuma pembelian panduan ini

mudahnya jual produk digital

Plug in Thrive Architect

- Plug in untuk memudahkan kerja kerja edit website hanya drag and drop sahaja

mudahnya jual produk digital

Tech Smith Snaggit

- Merakam dan edit apa sahaja untuk kegunaan anda

mudahnya jual produk digital

Wp Rocket

-Meningkatkan kelajuan website anda untuk menaikkan ranking Google

Nak lagi power ? Saya berikan lagi special plug in Percuma

mudahnya jual produk digital

Plug yang sangat power membantu menaikkan rank dalam google. Bukan itu sahaja, plug in Yoast juga membawa tarffik yang banyak secara percuma ke laman web anda. 

Traffik percuma orang datang masuk ke site anda dari google

Harga RM60.00

Panduan video ini akan mengajar cara anda menjual produk digital secara free marketing dan juga bagaimana membina kolam jualan berkali kali

Soalan lazim yang sering ditanya

Kalau kata freemarketing,kenapa nampak iklan di facebook?

Ye iklan memang ada di facebook dan google. Program ini bertujuan kepada sesiapa juga yang nak menggunkan free platform. Saya pun menggunakan semuanya termasuk secara free

 

Takde website pun boleh ke?

Iye boleh. Sebab tu kene tengok panduan video tu. Semua saya terangkan dan saya tunjukkan. 

 

Boleh dapat hasil yang banyak ke guna freemarketing?

Iye boleh sangat yang penting buat bukan tengok dan kondem jer. Apa yang ada dalam program ni itulah yang anda akan dapat

 

Macamana saya nak jadi affiliate jual produk digital ni?

Caranya dengan membeli panduan video ni. Saya hanya menerima affiliate yang sudah melihat semua panduan video sebab mereka akan tahu bagaimana nak mula 

 

Berani ubah untuk berjaya. Rezeki boleh dicari dengan usaha

Nak tarik pelanggan masuk whatsap dan telegram? Mudah je guna website

Read More

Cara saya kumpul leads yang banyak dalam masa 1 hari menggunakan website

Bahan bahan yang perlu adaWebsiteplug in thrive architectEmail responderusaha yang rajinPlug in

Read More

Tahun 2023 dijangka ekonomi terburuk? Sudahkah kita bersedia?

Kita dah nak hampir ke punghujung tahun 2022. Beberapa bulan yang lepas

Read More

Nak dapat RM10K sebulan guna tanpa modal?

Zaman sekarang semuanya pasal duit. Kenaikkan harga barang pula memang ketara dan

Read More

suratniaga 2022.