Onche akan tunjukkan trick menjual di website dengan mudah dan pelanggan tetap membeli berkali kali.

Tak perlu pun copywriting yang padu atau close sale yang buat penat

Kenapa surat Niaga?

Kami fokuskan jualan di website dan SEO

Dengan pengalaman yang ada, kami akan tunjukkan bagaimana membuat jualan walaupun anda sedang tidur. Anda tak perlukan sebuah team yang besar. Semua jualan menjadikan automatik sahaja. Takut nak belanja iklan yang banyak? Jangan risau. Kami akan tunjukkan cara mendapat Free Traffik dengan SEO

Pelanggan akan datang berkali kali di website dan membeli lagi dan lagi

Dengan website, tak perlu nak sibuk dengan copywriting pelbagai. Nak setup page pun mudah sangat. Banyak cara nak buat template yang cantik. Hampir 60% pembelian berlaku di website. Anda tak perlu risau pasal enggagement! Tak perlu risau pasal follow up. Kami tunjukkan apa yang patut di lakukan. Tak perlu nak belanja yang besar untuk ads. Kita dapatkan balik ROI 

Jualan website berlaku 24 jam

Website tidak seperti FBads yang perlu dipantau setiap masa. Jualan juga akan berlaku semasa kita tidur. Dalam masa 24 jam, pembelian melalui mobile sangat tinggi tidak kira faktor usia. Dengan traffik yang betul dan juga SEO, anda tak perlu risau. Jumlah traffik akan menjadi sangat tinggi. Tak perlu nak bayar banyak untuk beriklan.

Nak tahu bagaimana Onche membuat jualan hanya automation sahaja dan mendapat jualan berkali kali dari pelanggan yang sama ? Log in guna Facebook atau Google. 

Serius nak jualan yang berkali kali?

Izinkan saya tunjukkan anda cara yang sangat mudah dah berkesan dengan menjual di website sahaja. Ikut pro.

Apa mereka kata:

Jangan Risau, SuratNiaga akan pastikan anda jadi topseller!

Anda tak perlu risau dengan copywriting, tak perlu risau tentang close sale, tak perlu tentang follow up dan tak perlu risau bagaimana nak bina website. Semua akan diajar

Kelebihan Kelas SuratNiaga

  • Bina landing page/ website dengan menarik leads  
  • Menulis ayat headline dan copywriting mudah untuk membuat jualan
  • Call to action/Button
  • Tarik trafik yang membeli
  • Bina list database dari web/landing page
  • Email Marketing
  • Pelanggan membeli berkali kali dari web ( Topik Hot )
  • SEO menjadikan website/landing page anda ranking dalam google
  • Free Traffik tanpa bayar iklan

''Pelanggan sekarang lebih bijak membeli. Dah laburkan duit yang banyak beriklan tapi pelanggan beli di tempat lain. Bukan saya kata tetapi ramai seller lain berkata begitu. LAZADA dan Shopee menjadi pilihan ramai sekarang ni.''

Perhatian : Kalau rasa nak bersaing shopee atau lazada, jom saya tunjukkan tekniknya. Klik je ke akaun social anda. Jom ikut.

Jika anda ada soalan nak diajukan, klik je ikon whatsap di bawah

Jom Baca Tip Nak Menjual

Nak clone diri kita guna Photoshop
Potong gambar cun dengan Photoshop
Manipulasi gambar dengan Photoshop